Cliëntervaringen

castor

Reu Castor

Castor laat mij weten heel bewust voor zijn gezin gekozen te hebben. Castor en zijn gezin hebben voorafgaande aan dit leven afspraken gemaakt om samen te komen. Met gesloten ogen doorvoelt Castor zijn relatie met zijn gezin. Hij is net zo belangrijk voor zijn mensen als zijn mensen voor hem. Het is een mooie wisselwerking. Castor deelt zijn onvoorwaardelijke liefde en trouwe kameraadschap met zijn mensen, terwijl zij hem helpen om zich verder te ontwikkelen.

Corine over mijn contact met Castor

"Heel hartelijk dank voor het bijzondere contact dat je met Castor hebt gehad, voor de vrijheid die je hem hebt gegeven en bovenal voor de liefde waarmee je hem hebt omringd. Het ontroert me in grote mate. Ik ben je heel erg dankbaar! Ik voel me bevoorrecht dat we jou op deze weg mochten ontmoeten en zeker ook dat we Castor mogen helpen om te zijn wie hij mag zijn en is".

boris

Cavia Boris

Boris laat voelen, dat Carine en hij elkaar op steeds diepere lagen zullen tegenkomen en herkennen. Hun relatie vraagt om een proces van diep afdalen. Met de komst van Boris is er een nieuwe fase in Carine’s leven aangebroken. Boris is een boodschapper van wijsheden die grotendeels vergeten zijn en nu weer in herinnering gebracht mogen worden. Carine mag Boris’ wijsheid tot uitdrukking brengen in de mensenwereld.

Carine over mijn contact met Boris

"Nu ik weet hoe ik Boris kan voelen, praat hij de oren van mijn hoofd. Boris is een heel goede vriend van me geworden in een paar weekjes tijd, net alsof ie altijd al bij me geweest is. Echt heel tof om onze band zo te beleven. Ik geniet elke dag van hem!"

duna

Poes Duna

Toen ik Duna vroeg hoe zij zich voelde, keek ze mij met glanzende ogen aan. Na haar verblijf in het asiel ervaart ze voor het eerst in dit leven dat ze thuis is, op de plek van bestemming. Ze is niet bezig met wat de toekomst zal brengen. Dat vindt ze niet nodig. In het hier en nu voelt ze zich thuis en dat gevoel vormt de basis voor haar verdere ontwikkeling. Ze weet ook dat ze bij Gerard in een omgeving verkeert waar diepgaande heling kan plaatsvinden.

Gerard over mijn contact met Duna

"Wat ontzettend mooi wat Duna gezegd heeft. Ik ben er stil van en ontroerd. Veel dingen zijn herkenbaar voor mij en er waren ook een paar dingen die ik diep van binnen wist, maar waar ik mij nog niet bewust van was. Zij heeft ook dingen gezegd die ik nog niet wist, of zo ervoer, en die maken mij erg warm van binnen en dankbaar. Gelukkig zijn de dingen die zij over mij zegt ook herkenbaar voor me".

maja

Merrie Maja

Tijdens de contacten met mij herinnerde Maja zich een vorig leven waarin ze krijgspaard was geweest. In dat leven was ze getraumatiseerd geraakt. Die trauma’s waren in haar huidige leven als Maja nog voelbaar. In alle rust en in overeenstemming met Maja’s tempo hebben we gewerkt aan het verwerken van haar trauma’s.

Charlotte over mijn contact met Maja

"Door het verwerken van de trauma’s uit haar vorige leven voelt Maja zich in dit huidige leven duidelijk beter en sterker. Mede dankzij jouw intensieve begeleiding is er rust in haar gekomen, maar ook iets ondeugends en speels en dat vind ik echt een goed teken. Ze maakt een tevreden indruk en heeft veel meer zelfvertrouwen".

Marius

Giraf Marius (overgegaan)

"Het onbewustzijn heeft straks geen ruimte meer om te ademen en zal het bewustzijn dus niet langer kunnen verstikken. Het is een Principe uit de Natuur dat levensadem altijd wordt gedeeld. De Natuur keert terug en zal zich openen voor hen die delen en zich sluiten voor hen die zich afkeren. Aangezien jullie allemaal in oorsprong Natuur zijn, zullen degenen die zich afkeren, ophouden te bestaan in de vorm die hen belemmert om zich te openen".

Jacqueline over mijn contact met Marius

"Mooi en ook wijs dier".

pietje en sjakie

Vogels Pietje & Sjakie

Sjakie laat mij voelen zich bewust te zijn van Gea’s persoonlijke ontwikkeling. Haar ontgaat niets van wat er in haar leefomgeving gebeurt. Ik voel een diepgaande betrokkenheid bij haar. Ze is zich echt bewust van haar leven hier op Moeder Aarde. "Ik heb een taak. Ik geef mijn mensen advies. Als je zomaar een gedachte in je hoofd krijgt, die verhelderend is op welk gebied dan ook, dan is dat mijn stem".

Pietje laat voelen veel van zijn gezin te houden. Hij voelt zich bij jullie echt op zijn plek, net als Sjakie. Volgens hem hebben jullie een diepgaande nieuwe cyclus voor de boeg, waarin vragen die lange tijd onbeantwoord zijn gebleven, beantwoord zullen worden.

Gea over mijn contact met Pietje & Sjakie

"Complimenten dat je zo mooi en duidelijk kunt overbrengen, wat de dieren ons te vertellen hebben. We zijn hier heel dankbaar voor. Wat een liefde kwam er bij ons binnen".

tess

Teefje Tess (overgegaan)

Op mijn vraag hoe Tess haar mensen zal laten weten, wanneer het tijd is om over te gaan (overlijden), antwoordde ze: "Mijn vrouwtje zal het voelen in haar hart. Haar hart en mijn hart zijn zo close met elkaar verbonden, dat haar hart het zal weten, wanneer mijn hart eraan toe is om te stoppen met kloppen".

Lisan over mijn contact met Tess

"Dankzij jouw geweldige ondersteuning is Tess’ overgang goed en mooi verlopen. De beslissing om haar in te laten slapen was naar aanleiding van jouw mooie contact met Tess heel duidelijk en zonder enige twijfel".

2023 © Heart4Animals - Irene van Leeuwen | Design door Erik van Leeuwen
stroming