Wereldwijd verkeren dieren in nood, dieren die onze hulp hard nodig hebben. Dit kunnen dieren zijn die het slachtoffer zijn geworden van geweld, dieren die opgesloten zitten onder erbarmelijke omstandigheden, dieren die misbruikt worden in laboratoria, dieren die worden gemarteld en gedood voor consumptie etc.

Schrijnende verhalen

Ontsnapte koe Hermien

Via de media en via petities komen allerlei schrijnende verhalen aan het licht. Het kan gaan om dieren aan de andere kant van de wereld, maar het kan ook betrekking hebben op dieren bij jou om de hoek.

We kennen allemaal van dit soort verhalen en we kunnen er verdrietig, wanhopig en moedeloos van worden, zeker als we het idee hebben, dat we niets voor deze dieren kunnen betekenen.

Wat wij kunnen betekenen

Mijn jarenlange ervaring met het ondersteunen van dieren in nood heeft mij geleerd dat we wel degelijk iets voor deze dieren kunnen betekenen. Jij kunt bij mij een consult voor een dier of dieren in nood aanvragen. Ik betrek jou actief bij dit contact en je zult ervaren, dat deze dieren ons diep dankbaar zijn.

In eerste instantie gaat het erom, dat deze dieren liefde ontvangen en gezien en gehoord worden. Dieren kunnen verwoorden wat ze nodig hebben en hoe wij hen kunnen ondersteunen.

Contact kan er verder toe leiden dat de situatie, waarin de dieren verkeren, verbetert of dat de dieren worden bevrijd. Het gebeurt met regelmaat, dat de dieren het misbruik en geweld niet hebben overleefd en in dat geval is ondersteuning van hun ziel buitengewoon belangrijk.

Healing van trauma

Bevrijdde olifant Sunder

Overleden dieren mogen volledig loskomen van wat hen is aangedaan en de verantwoordelijkheid mag terugkeren naar de verantwoordelijke/dader. Ik besteed geen aandacht aan de dader, want die heeft zijn eigen weg te gaan.

Het is belangrijk om geen oordeel te hebben, omdat de dader zo onbedoeld wordt betrokken bij het proces dat juist helemaal is gericht op ruimte voor en healing van het dier.

Als een overleden dier is bevrijd van het trauma, kan het in de andere wereld verder reizen en zich voorbereiden op een nieuw leven dat vrij is van trauma.

Voorbeelden

Voorbeelden van dieren in nood met wie ik uitgebreid contact heb gehad op verzoek van twee cliënten zijn de Nederlandse koe Hermien en de Indiase olifant Sunder. Hermien is ontsnapt aan een gang naar het slachthuis en heeft een leven in vrijheid voor zichzelf gecreëerd. Olifant Sunder is jarenlang als tempelolifant wreed mishandeld. Hij leeft nu in een olifantenreservaat samen met soortgenoten.

Mijn droom voor dieren

Voor mij is het een droom die werkelijkheid wordt om samen met jou te werken aan de creatie van een wereld, waarin liefde, respect en ruimte is voor ieder dier.

Communicatie met een dier in nood

Ik heb uitgebreid contact met het dier(en) in nood. Na het contact ontvang je een gedetailleerd verslag.

Investering: €35,00

Ik help jou en jouw dier in nood met liefde

Heb je belangstelling voor een communicatieconsult, neem dan gerust contact met me op via email, Facebook messenger of telefoon. Ik reageer snel en je kunt me altijd benaderen met vragen of speciale verzoeken. Je vindt mijn contactgegevens op de contactpagina.

2023 © Heart4Animals - Irene van Leeuwen | Design door Erik van Leeuwen
stroming