Energetische remedies

Bloesemremedies zijn gemaakt van de levensenergie van de bloesems van planten, struiken en bomen. Ze behoren daarmee tot de energetische geneeswijzen. Datzelfde geldt voor de overige remedies waarmee ik werk. Boomremedies bevatten de levensenergie van bomen en edelsteenremedies worden gevormd door de levensenergie van edelstenen.

De omgevingsremedies zijn gemaakt van de levenskrachtige energie die heerst op verschillende plekken op aarde, m.n. in Alaska. De zeeremedies zijn ontstaan met de hulp van planten en dieren die in zee leven. Voor de totstandkoming van de dierremedies is contact gemaakt met verschillende wilde diersoorten. De lichtremedies tot slot worden vervaardigd met hulp van meerdimensionale begeleiders/gidsen.

Samenstelling

De remedies bestaan uit vloeistof: water als de informatiedrager, alcohol ter conservering en een aantal druppels van de betreffende remedie. Ze zijn heel makkelijk toe te dienen en kunnen zowel inwendig (meestal in een verdunning) als uitwendig worden gebruikt.

Thema's

Energetische remedies ondersteunen onder meer bij het:

Liefdesenergie

Door het gebruik van energetische remedies kom je beter in balans en kun je makkelijker bij jezelf komen en blijven, waardoor het steeds vanzelfsprekender wordt om je liefdesenergie te laten stromen. De remedies werken in op je verschillende lichamen, via je fijnstoffelijke lichamen tot in je fysieke lichaam.

Herkomst

Ik werk met handgemaakte remedies uit Alaska, Arizona, Australië, Brazilië, Californië, Canada, Engeland, de Himalaya, Nederland, de Stille Oceaan, Virginia en Zuid-Afrika.

"De intuïtieve geest is een heilig geschenk en het rationele verstand een trouwe dienaar. Wij hebben een maatschappij geschapen die de dienaar vereert en het geschenk heeft vergeten" (Albert Einstein)

archangelica