Over ons

In 2015 zijn wij, Erik & Irene, verhuisd naar een klein dorpje in de Duitse Eifel. Wat we toen nog niet wisten, was dat het leven ons een grote verandering zou brengen: de creatie van een kattenheiligdom.

We zijn hierheen gekomen met 6 katten uit Nederland. Binnen een jaar zijn 3 van deze katten overleden ten gevolge van een aangeboren hartafwijking. De katten hebben dus gelijk van alles in gang gezet in ons leven: loslaten, aanvaarden, vertrouwen ...

In januari 2016 kwam poes Maya uit Kreta op ons pad. Zij heeft voor ons de deur geopend voor buitenlandse katten. De komst van poes Mirre uit Egypte in april van dat jaar heeft ons hele leven op zijn kop gezet. We moesten haar op het vliegveld van Frankfurt afhalen. We zullen nooit meer vergeten, hoe ze ons aankeek vanuit haar reismandje. Het was liefde op het eerste gezicht!

Omdat Mirre ernstig ziek bleek, had ze veel verzorging nodig. We hebben hemel en aarde voor haar bewogen met veel geduld en liefde. Mirre heeft ons geleerd wat ware toewijding is. Haar verzorging was ons nooit teveel. Ze was een stralend licht in ons leven. Helaas moesten we na een half jaar alweer afscheid van haar nemen. Ze bleek te ziek ...

Mirre.jpg
Onze geliefde Mirre

Na haar overgang vertelde Mirre ons, dat we onze toewijding verder konden ontwikkelen en dat luidde het begin in van het ontstaan van een grote kattenfamilie. Alle katten hebben een moeilijke start gehad en aan den lijve ondervonden wat het betekent om niet geliefd te zijn, verwaarloosd, afgedankt en mishandeld in een wereld van chaos.

Bij ons komen de katten thuis in zichzelf en in de groep. We zien prachtige vriendschappen ontstaan, we zien hoe katten trauma′s loslaten, we zien katten geestelijk groeien en we moeten ook katten loslaten, omdat ze te ziek zijn om nog te helen. We lachen met de katten en we huilen met hen.

Meer dan de helft van onze katten komt uit Egypte, een land waar de kat in hoog aanzien heeft gestaan en in heiligdommen heeft geleefd, maar waar nu heel veel kattenleed is. Samen met de katten werken en wonen we in ons kattenheiligdom in de Eifel. De katten worden hier gezien en gehoord en zijn buitengewoon geliefd.

We bieden alle katten het beste vanuit een holistische visie en dat betekent een flinke investering. Mocht jij je aangetrokken voelen tot ons kattenheiligdom, dan kun je ons financieel ondersteunen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast zijn we ook heel blij met kristallen, omdat we die inzetten voor de heling van de katten. Heb je een kristal of een kristallen schedel die door kan reizen, dan horen we dat graag. Ze zijn hier van harte welkom.

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.

paws.jpg

Er is iets niet goed gegaan, probeer het nog een keer
Je bericht is verzonden, dankjewel