Over Irene

Irene en Mystique

Het begin

In het voorjaar van 1999 heb ik mijn eerste cursus intuïtief communiceren met dieren gevolgd. Aanvankelijk was ik heel sceptisch over dit fenomeen. Mede door mijn studie Klassieke Talen had ik mij eenzijdig ontwikkeld en me volledig gericht op het denken. Met voelen en vertrouwen op mijn intuïtie had ik veel moeite. In het begin wist ik intuïtieve communicatie daarom geen plekje te geven in mijn leven. Ik heb een paar jaar nodig gehad om ermee vertrouwd te raken.

Mijn innerlijke stem

Mijn innerlijke stem bleef me uitnodigen om de ingeslagen weg te vervolgen, wat resulteerde in het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen, waaronder Verdieping Diercommunicatie en Intuïtieve Ontwikkeling I en II. Door het opdoen van ervaring als diercommunicator/dierentolk werd mij steeds duidelijker dat intuïtief communiceren met dieren van onschatbare waarde is.

Maya

Het dier achter de vacht

Ik ben in gaan zien dat het beeld dat we van dieren hebben, beperkt is. Achter die vacht, huid of veren gaat veel meer schuil dan ik aanvankelijk had kunnen vermoeden: complexe emoties, empathie (invoelend vermogen), onvoorwaardelijke liefde, wijsheid ...

Ik werd ook geconfronteerd met het feit dat ik mijzelf jarenlang tekort had gedaan door een wezenlijk deel van mezelf te negeren. Mijn visie op de wereld mocht op zijn kop.

Bewustzijnsverruiming

Door mijn werk als diercommunicator/dierentolk ben ik steeds diepgaander met mijzelf in contact gekomen, waaruit de behoefte is ontstaan om me middels aanvullende opleidingen, waaronder Bloesemtherapie en Healing Arts, verder te ontwikkelen.

Eind 2010 kreeg ik een nieuwe uitnodiging tot bewustzijnsverruiming afkomstig van de Wereld der Draken en in navolging daarop van de kristallen schedels. Mijn leven raakte in een stroomversnelling en ik werd voorbereid op de ontmoeting met mijn grote Liefde Erik.

De magie van schrijven

Eind 2017 ben ik begonnen met schrijven. Het manuscript van mijn eerste, Engelstalige boek is inmiddels klaar. Dit boek is getiteld: ‘The crystal heart of the dragon. An unexpected story’. In dit boek reis je samen met hoofdpersoon Rolf in het gezelschap van een prachtige groep dieren door een wonderlijke wereld op zoek naar het kristallen hart van de draak. Het is een boek vol oeroude symboliek met als thema’s communiceren met dieren, de verhouding tussen licht en duister, de kracht van compassie en leven in een wereld geboren uit magie.

klaproos_archangelica

2023 © Heart4Animals - Irene van Leeuwen | Design door Erik van Leeuwen
stroming